Uitleg totalisator & spelvormen

Zoals gebruikelijk kunt u een gokje wagen bij de harddraverij. In het midden van het parkoers (middenstek) staan aan beide zijden van de baan twee wagens van de totalisator waar u kunt inzetten. Kassa’s Totalisator zijn al vanaf 12.00 uur geopend. Vanwege de grote toeloop wordt u verzocht vroegtijdig in te zetten. Ook voorafgaande aan de koers kan u inzetten via internet. Zie hiervoor www.runnerz.nl. Hier wordt ook een uitgebreide toelichting gegeven op de verschillende spelsoorten. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de site: www.kortebaandraverijen.nl

Uitleg van de spelsoorten:

Winnend

In iedere omloop, waarin 4 of meer paarden starten, kan op de definitieve uitslag “winnend” worden gespeeld. U hebt gewonnen als het door u gekozen paard de kortebaan wint. Minimuminzet € 1,00.

Plaats

In iedere omloop, waarin 4 of meer paarden starten, kan “plaats” worden gespeeld, echter alleen op de definitieve uitslag. Wanneer 8 of meer paarden in een omloop starten, worden er drie plaatsen uitbetaald: paard 1, 2 en 3. Bij 4 t/m 7 paarden in een omloop worden twee plaatsen (1e en 2e aankomende) uitbetaald. Minimuminzet € 1,00.

Winscore

Om hieraan deel te nemen, dienen op een formulier (gratis bij de totalisator beschikbaar) de nummers te worden aangekruist van de paarden, die door het winnen van hun ritten overgaan naar de volgende omloop. Winnaars zijn diegenen, die alle paarden hebben aangekruist die overgaan naar de volgende omloop. Is dat niet het geval, dan komen de wedders in aanmerking, die op één na de goede resultaten hebben voorspeld, enz. Winscore kan uitsluitend worden gespeeld in de eerste omloop. Minimuminzet per formulier € 2,00.

Duo, Trio en Kwartet

Uitsluitend vóór de eerste omloop kan duo, trio en kwartet worden gespeeld op de juiste volgorde van de definitieve uitslag. Minimum inzet per combinatie € 0,50.

Duo; U hebt gewonnen als u de juiste volgorde hebt voorspeld van de paarden die uiteindelijk een en twee zijn geworden. Trio; U hebt gewonnen als u de juiste volgorde hebt voorspeld van de paarden die uiteindelijk een, twee en drie zijn geworden. Kwartet; U hebt gewonnen als u de juiste volgorde hebt voorspeld van de paarden die uiteindelijk een, twee, drie en vier zijn geworden.

Winstuitkeringen bij alle kassa’s van de totalisator.